Аромати за мъже, които да изпробвате това лято

Летните аромати са специално създадени за този сезон, а ароматът, носещ се от един мъж не само го прави мъжествен, но и изключително привлекателен в женските очи. Популярните марки редовно лансират различни версии на ароматите си според сезона, но за да сте сигурни в аромата, който ще използвате този сезон, а може би от тук нататък може да се възползвате от така наречените парфюмни тестери.

Парфюмните тестери са тези не опаковани бутилки, които виждате по витрините на магазините и с които всеки може да се напръска, за да опита как ще седи аромата на кожата му. Тези тестери обикновено идват без обичайната опаковка, без капачка и често в обикновени картонени кутии. Но не се заблуждавайте – тестерите, които виждате в сайтовете за продажба не са употребявани преди и съдържат абсолютно 100% от аромата, който ще намерите и в официалните опаковани версии на дадения аромат.

Но да се върнем на мъжките аромати, които ви препоръчваме да опитате това лято.

Roja Parfums Reckless – това е шипров аромат за мъже от британската марка нишови парфюми Roja Parfums. Изключително чувственият парфюм Roja Parfums Reckless е ароматно сътворение на динамичния, смел мъж. Смесицата от множество аромат, някои от които ветивер, джинджифил, кедър, кипарис, мускус, жасмин, бергамот и други правят носещият го интригуващ, чувствен, енергичен и съвсем неустоим. Парфюмът е подходящ за ден и вечер през цялата година. Завинаги ще привлече любителите на оригинални шипрови аромати с изразителен дървесен и ароматичен оттенък.

Xerjoff Shooting Stars Dhofar – този парфюм съдържа изразителен мъжествен аромат, който ще даде на мъжа, който го носи увереност и ще му придаде мъжествен вид. Миксът от галбанум, дафинов лист, роза, цветове на африкански портокал, ятаманси с ванилия, сандалово дърво, лавър и други, прави парфюма неустоим и много търсен. Този парфюм е подходящ за ползване всеки ден, но и когато искате да впечатлявате околните с божествен аромат.

Ramon Bejar Jasmine Maat – това е съвършен унисекс аромат, който прави мъжа неустоимо привлекателен и целеустремен. Ароматът е изграден на база на таитянска гардения, а сърцето му съчетание от египетски жасмин, жасмин самбак и роза, които подкрепени от бергамот, касис и лайка създават божествено съчетание, което е неустоимо и привлича вниманието на всички околни. Подходящ е за носене през целия ден.

News Reporter