Екипировка за мотор от Oxford

Британската марка произвежда всичко за моториста – от ключодържателя и спрея, до якето и протекторите

 

Британската компания Oxford Products Ltd (OXFORD) близо половин век създава специално за любителите на мотоциклетизма стилни защитни облекла, мото екипировка, аксесоари, инструменти и препарати за поддръжка. Широката гама от нейни продукти включва всичко, което ще улесни вълнуващия живот на моториста. Необходима ви е водоустойчива раница, чанта за резервоар или мото чанта за крак Oxford? Или ръкавици, шал и боне? Ще ги откриете в най-близкия шоурум на Honda в страната (дилърствата на марката предлагат и Oxford) или в официалния електронен магазин на Бултрако Моторс.

Многообразието от продукти е удивително – от протектори и водоустойчиви гащеризони за мотористи, до практични решения и козметика като чанта за каска или спрей за почистване на визьор.

Изключително полезни и по джоба на всеки са всевъзможните „умни“ ключодържатели, ръкохватки с подгрев, покривала за мотоциклети, калъфи за документи, чанти за закрепване към бедрото и други уреди, мотоякета и мотопанталони, дрехи, които ще ви измъкнат от всички непредвидени ситуации. А приключенският живот на две колела често е изпъстрен именно с такива случки. В пек и зной, огън и порой, продуктите на Oxford винаги ще помогнат.

Освен с високото си качество изделията се отличават с онази находчива практичност, която ни кара да се влюбим в тях, дори въобще да не припарваме до мотоциклет, а просто да обичаме разходките сред природата. Многоцветните бандани са нещо много повече от поредните шалчета със закачлив принт и многобройни приложения. Благодарение на високотехнологичните материи, от които са изработени, сред тях ще открием затоплящи или охлаждащи модели, както и такива, които пазят от вятър и UV лъчи.

Тези водещи продукти са създадени от екип от професионалисти в Оксфордшир, Обединено кралство, а фабриката и развойният им център заемат площ от близо 10 000 кв. м. При проектирането на аксесоарите Oxford се прилагат така модерните компютърни технологии, 3D принтиране и всеки продукт е тестван в собствената им лаборатория.

News Reporter