Защо да се доверите на туристическа агенция Руал Травел
SPA 

Руал Травел е една от първите туристически агенции в България. През 2021 г. предстои 30-та ни годишнина. От създаването на фирмата до ден днешен винаги сме поставяли клиента на централно място и сме се стремели да предложим, това което туристите ни търсят. Съобразяваме се с обратната връзка и в комбинация с дългия ни опит и професионализма ни смеем да твърдим, че предлагаме най-добрите туристически пакети за културен туризъм на пазара. Наша главна цел е и да „размечтаем“ клиентите ни, да направим всичко възможно да се потопят в уникалната атмосфера на всяко място. В крайна сметка ние смятаме, че пътуването не е просто „отмятане“ на нашумели забележителности, а е нещо много повече – емоция, изживяване, обогатяване.

 

В какво е специализиран Руал Травел

Ние сме една от най-големите туристически агенции на българския пазар за културен туризъм. Организираме най-различни пътувания – били те индивидуални или групови в чужбина, като дестинациите, които предлагаме, покриват на практика цялото земно кълбо с някои малки изключения. Работим с най-добрите екскурзоводи на български по места, а пък водачите-придружители на групите ни са професионалисти в туризма с дългогодишен опит.

 

Руал Травел също така специализира във вътрешен туризъм за чужденци. Горди сме с факта, че инвестираме средства и време, за да прочуем България в целия свят не само с морските и ски курортите, които вече са добре познати на публиката. Разкриваме на чужденци от цял свят нашите традиции, исторически и природни забележителности, кулинария и пр.

 

Какви видове екскурзии и почивки ще видите

В каталога и уеб сайта ни ще намерите богато портфолио с над 150 оферти. Предлагаме автобусни и самолетни пътувания, както и круизи. Всичките ни оферти са с много добре балансирани маршрути, като се отделя нужното време за всяка забележителност и всяко изживяване. По редица екскурзии и почивки предлагаме специални цени за ранни записвания. Можете да се спрете и на промоционалните ни предложения на изключително изгодна цена.

 

Следете социалните ни канали и уебсайта ни за специални ласт минит промоции и сделки на деня!

 

Как да разпознаете надеждната туристическа агенция

Това е изключително важен за потребителите въпрос. Както в туризма, така и в други браншове винаги има недоброжелателни играчи, които не са коректни и предлагат некачествени услуги. Следвайте няколко прости стъпки, за да не се разочаровате от плануваната екскурзия или почивка:

  • Проверете в Търговския регистър дали фирмата, която сте избрали има големи неизплатени задължения;
  • Проучете добре дали на уеб сайта и в каталога на фирмата всичко е ясно и недвусмислено изложено и дали няма разминавания с договора, който Ви предлагат да подпишете;
  • Уверете се че туристическата агенция, с която ще пътувате има сключена валидна застраховка туроператорска отговорност с висок лимит на отговорност;
  • Разпитайте Ваши близки и приятели дали не са пътували с тази фирма и какво е тяхното мнение за услугата.

 

Надяваме се да сме били полезни. Оставаме на разположение, в случай че се нуждаете от помощ да пропътувате мечтите си! 

News Reporter