Идеи за вълнуващи романтични срещи през есента

Готови ли сте за най-романтичния сезон през годината? Есента, да. Хладният въздух кара влюбените да искат да прекарват времето си заедно, сгушени под топлите завивки с чаша чай или вървейки ръка за ръка из претъпкания град. 

Какъв по-добър сезон от есента, за да се влюбите или да възродите страстта си? Независимо дали все още само излизате на срещи, имате сериозна връзка, сгодени сте или женени, есента е идеалното време да хванете любимия за ръка и да се впуснете в някое приключение. Ние ще ви дадем няколко съвета какво можете да правите с половинката си през този романтичен сезон.

Играйте игри. Тук имате огромна свобода. Можете да избирате от настолни игри, компютърни игри, игри на мобилен телефон, хазартни игри… има варианти за всеки вкус. Ако пък решите освен да се забавлявате, да спечелите и определена сума пари, то може да го направите като се присъедините към феновете на SportingWin. В платформата ще откриете и прецизни футболни прогнози, които биха ви били от страхотна полза, ако сте фенове на този спорт. Бъдете сигурни, че ще се забавлявате страхотно в компанията си, докато обмисляте и коментирате своя залог.

Вземете си горещо какао и си направете дълга разходка. Можете да си вземете и тиквено лате, за да сте напълно в крак с вкусовете на сезона, но целта тук всъщност е разходката – с топла напитка в едната ръка и ръката на партньора ви в другата, разходете се с розови бузи из града в прохладен съботен следобед или хладна вечер. Има ли нещо по-романтично от това? 

Прекарайте един следобед в близката книжарница. Книжарниците по своята същност са топли и уютни и има нещо много релаксиращо в това да се разхождате покрай лавиците и да прелиствате страниците на някоя класика или модерно произведение. Изберете си някои четива, които да вземете вкъщи и да четете заедно по време на бъдещи срещи.

Организирайте си бой с възглавници. Тъй като времето става по-студено, това е идеалното време да останете вкъщи и да проявите творчество с това, което имате под ръка. Ако искате да преминете на друго ниво, облечете си пижамите, изградете заедно крепост от възглавници и завивки, и се бийте с възглавници. Изследванията показват, че подобна игра може да заздрави нашите отношения, като насърчава присъствието във връзката, близостта и дори може да подобри сексуалните отношения. 

Посетете любимото кафене. Срещата за кафе е идеална идея за първа среща, но дори дългогодишните двойки не бива да подценяват удоволствието от намирането на очарователно кафене и прекарването на деня там само в разговори, четене и гледане на отиващите си хора. Особено когато времето започне да захлажда, това занимание ще ви бъде доста интересно.

Вземете одеяла на плажа и запалете огън. Това е супер романтична идея, ако живеете близо до плажа. Може да асоциирате морето с лятото, но една хладна есенна нощ на пясъка с малко одеяла и запален огън може да бъде много нежна – освен че е много романтична. Просто се уверете, че сте проверили правилата и разпоредбите за палене на огън.

Направете си пикник. Кой казва, че пикниците са само за пролетта и лятото? Облечете си удобни дрехи, пригответе кошница с любимите си храни и прекарайте един късен следобед в парка. Не забравяйте няколко големи одеяла, с които да се завиете, и термос с горещ чай.

Насладете се на филмов маратон. Филмовият маратон създава страхотно есенно усещане. Есента е наистина подходящ момент да гледате цялата трилогия „Властелинът на пръстените“, ако все още не сте. Филмите за малкия магьосник Хари Потър също са подходящи за есенния сезон. Ако страшните филми ви харесват повече, Хелоуин предлага много възможности да ги гледате. Не забравяйте удобно одеяло, под което да се сгушите заедно.

News Reporter