Изгодно и ефективно – изработка на сайт за хотели от GetSeo

Всяко място за настаняване, което привлича туристи, има нужда от услугата качествена изработка за хотели. Безспорен е фактът, че без добър сайт, в който хората да разгледат за вашия хотел, къща за гости или др. обект за настаняване, няма как бизнеса ви да се развива. Ако имате нужда от изгодна и ефективна изработка на сайт за хотели, то има една дигитална агенция, която се е погрижила да предостави страхотно предложение.

Става въпрос за дигиталната агенция GetSeo. Тя е един от лидерите в изработка на сайт за хотели и онлайн магазини като предоставя комплексно решение за всеки. Дигитална агенция GetSeo предлага страхотна оферта за изработка на сайт за хотели за сумата от 2500 лв. без ДДС . В цената влиза не само изработката на сайт с мобилна версия, но и интегриране на система за директни резервации с възможност за директно плащане както и интеграция с големите портали като Booking, Trivago или TripAdvisor. Освен това те ще се постараят да направят страхотни снимки на самия хотел, 2 броя езикови версии на сайта, SEO оптимизация, създаване на google my business, имплементация на google remarketing tag и дори имейл маркетинг и създаване на една кампания. Могат да ви съдействат и с изграждането и концепцията в социалните мрежи, така, че вашият бизнес да се развие бързо и в правилната посока.

Ако желаете може да се възползвате и от техните оферти с месечен абонамент. От една страна по този начин може да си разсрочите плащането, а от друга страна, ще имате винаги под ръка хора, които да се грижат за поддръжката на вашия сайт за хотел. Работата не приключва само с вашата изработка на сайт за хотел, има нужда и от постоянно поддръжка, качване на интересно и разнообразно съдържание и т.н. Така, че ако искате изгодна и ефективна изработка на сайт, може да разгледате предложенията на дигитална агенция GetSeo.

News Reporter