Какво трябва да направим, преди покупката на Мерцедес?

Мерцедес е една от марките, спечелила любовта и доверието на българина, независимо от ниските заплати и лошите пътища, за които недоволстваме непрекъснато. Ако и вие сте един от тези българи, които са на път да реализират мечтата си да притежават Мерцедес, има едно нещо, което непременно трябва да направите, преди да закупите желаната кола. 

Може би вече сте се досетили, но ако не сте, ние ще ви подскажем – автодиагностика. Това е софтуерна процедура, при която с помощта на специална техника и програма, се проверява техническото състояние на колата. Звучи много трудно, особено ако сте начинаещ шофьор и дори си нямате понятие къде се намира компютъра в колата, да не говорим за това как да разчетете показанията му. Разбира се не е нужно да правите това сами, защото насреща са специалистите от екипа на Топ Диагностика, които ще ви помогнат да разберете дали избраната кола не крие неприятни изненади, на които може да се натъкнете едва след покупката й. Една от услугите, които фирмата предлага, е диагностика на мерцедес стар диагноза.

Може би се питате как ще стане това, след като мерцедесът, който сте си харесали се намира в автокъщата? Отговорът е лесен – фирмата предлага удобна и практична услуга за автодиагностика на място, с която можете да свършите всичко в предварително избран от вас ден и час, цената е повече от прилична, а самата процедура не отнема повече от час, което е много удобно, ако не разполагате със свободно време. С автодиагностиката на Мерцедес на място, ще избегнете неприятните изненади след покупката на кола, а фирмата предлага още удобства, сред които и репатриране на колата до КАТ, което ще ви е много полезно в ситуация, когато тя още не е регистринана и няма номера, за да се движи самостоятелно до там. 

С помощта на софтуер Delphi, Launch и star diagnosis Xentry, екипът ще ви помогне да научите всичко нужно за бъдещата си кола, а фирмата предлага още програмиране, разкодиране, ъпдейт на системите и всичко най-важно за нея.

автодиагностика

News Reporter