Как да изберем подходящата рокля с дантели според случая?

За дантелата като вид материя, се е говорило и продължава да се говори много. Този така фин десен е стилен акцент в модата и определено доста голяма част от световно известните модни дизайнери го използват. Дантелата винаги се е свързвала със стил, класа и женственост, а една рокля с дантели би стояла перфектно на всяка жена. Как обаче да изберете подходящата такава според случая? В следващите редове ще ви дадем някои конкретни примери и съвети, които ще ви бъдат изключително полезни.

За сватба

Класически избор е да подберете подобен тип рокля за едно такова събитие. Преди да се впуснете в покупки, запознайте се добре с това колко официална ще е сватбата. Ако тя ще е в луксозен ресторант, заложете на дълга рокля с дантелени елементи и обувки с висок ток. За по-неформална обстановка, може да заложите и на къса рокля.

За кръщене

Роклята са дантелени елементи е чудесен избор за кръщене. Изберете такава, която е със средна дължина и в светли тонове като прасковено, бежово или светлосиньо.

За коктейл

Коктейлът предразполага да експериментирате и да изберете нещо стилно и елегантно. Заложете на къса рокля с дантели. Може да изберете и такава с презрамки или пък с къс ръкав. Съчетайте с елегантни обувки на ток и просто ще бъдете неотразима.

Nikole Collection е онлайн бутиков магазин за мода, който предлага качествени рокли и дамски облекла за всеки повод. Всяка рокля е изработена с много голямо внимание към всеки детайл, с качествени материи и най-вече е съобразен с актуалните модни тенденции. Най-хубавото е, че в този онлайн магазин наистина ще намерите страхотно качество и доста голямо разнообразие от рокли, подходящо за всеки случай – сватба, бал, коктейл, или бизнес среща.

Може да си намерите невероятна рокля за съвсем прилични цени. Освен всичко друго, ще получите бърза и евтина доставка до всяка една точка в страната. Освен това, ако случайно не уцелите размера си, може лесно да върнете или замените роклята като това се случва много бързо.

News Reporter