Как да изберете правилния парфюм за вас?
SPA 

 

Независимо дали сте фанатик на тема аромати или сте начинаещ, намирането на аромат, който да заобичате, може да се окаже трудна работа. Когато разглеждате парфюми в мрежата, в много сайтове единствената информация, която можете да получите за някой аромат е как изглежда бутилката му, което, разбира се, не ви казва нищо. Ако пък сте в парфюмерия, често бивате оставяни на помиришете само няколко опции.

Един аромат наистина може да стане част от вас. Но как да го намерите? Във fra.bg можете да научите много повече. За да изберете най-правилния парфюм за вас, трябва да следвате няколко стъпки.

Направете проучване

Помислете за ежедневието си. Какви аромати вече обичате? Какви парфюми имате в колекцията си? Обърнете особено внимание на миризмите на козметичните продукти за тяло, които използвате. Кокосовият шампоан във фитнес залата? Миризмата на току-що изпрани дрехи? Дори и тютюнът?

Пробвайте аромата

Най-важната част в намирането на най-новия ви любим аромат от най-различни видове парфюми е, разбира се, да ги изпробвате. Напръскайте аромата върху най-топлата част от тялото ви, като китката или лакътя, така че ароматът да се затопли и да разкрие нотките си с течение на времето.

Не пробвайте твърде много парфюми

Дори и да сте си поставили за цел да си купите нов парфюм, не опитвайте твърде много. Нека те са максимум три. Тествайте избраните парфюми върху различни области на кожата си поне 24 часа преди да вземете решение. По този начин наистина можете да оцените и разберете как ароматът ще се развие върху кожата ви.

Обърнете внимание на съдържанието на парфюмите

Химическият състав на аромата влияе върху неговата трайност. Съставките, използвани във формулата на аромата, имат огромно значение. Можете да бъдете сигурни, че парфюмите във fra.bg предлагат истинско качество.

Следвайте инстинктите си

Никога не избирайте парфюми въз основа на мненията на други хора. Това е личен избор, така че винаги се спирайте на аромат, който естествено привлича вашите сетива и отговаря на вашия стил.

News Reporter