Къде да почиваме в Банско – Апарт хотел Regnum

Най-доброто място за почивка в Банско – Апарт хотел Regnum  

Банско е от българските курорти, които целогодишно привличат огромен поток от туристи. Онези от вас, които търсят лятната прохлада на планината определено се чувстват добре сред зеленината на природния парк. Почитателите на ски дисциплините пък с нетърпение очакват периода, през който пистите ще бъдат обработени и готови за забавления. Освен с атракциите си Банско привлича и с множеството си СПА хотели, които предлагат пълноценни и доста добри условия за почивка. Така, че уикенд или пък за по-продължителен период имате повод да се насладите на модерните бази, които курорта предлага. Но къде да почиваме в Банско и кой от хотелите предлага добро качество на услугите и то на сносни цени?

Предложението ни днес идва от Апарт хотел Regnum , който бързо си спечели доста добра репутация и доверие от страна на клиенти, които търсят спа хотели в Банско. Уникалната природа и изглед към Пирин са малка частичка от онова, което ви очаква в Регнум. Спа хотела предоставя на своите гости пълен пакет от услуги на достъпни цени за вашата прекрасна и изпълнена с емоции почивка.  Regnum е различното място, в което ще пожелаете да се върнете за вашата лятна или семейна почивка. Несъмнено за да предложи нещо атрактивно и впечатляващо на своите гости от Апарт хотел Регнум непрекъснато подоряват атракционните и забавленията, с които посетителите наистина ще се чувстват специални. Най-малките имат възможността да се забавляват на детската площадка, да карат кънки или да щуреят на водната пързалка. 

За романтична и незабравима ваканция от Апарт хотел Regnum  предоставят невероятни условия за релакс. Закрит басейн, термална зона, солариум, хамам, джакузи и още много други терапии можете да получите в уникалната СПА зона на хотела. Почитателите на професионалните масажи имат удоволствието да попаднат в ръцете на квалифицирани масажисти, предоставящи антистрес терапии с ароматни масла и алое вера.

В апарт хотел Регнум няма да скучаете, защото тук всеки от гостите ще намери своето приятно занимание и възможност за почивка. Хотела предоставя възможност за организиране на различни мероприятия, тържества и фирмени партита. Искате да подарите на детето си незабравим рожден ден или пък да изненадате любимия човек с настъпващия юбилей. Ето, че можете да съчетаете спа почивката в Банско с едно невероятно изживяване в Регнум- релакс, ефективна и пълноценна почивка. Наистина района разполага с изключително добри комплекси, с невероятна архитектура, добри бази и възможност за забавления, но мястото където със сигурност ще пожелаете да се върнете отново е СПА хотел Regnum.

News Reporter