Ниски цени на детски шейни – колко струва една шейна

Зимата може да бъде един студен и тъжен сезон, в който всеки се е затворил в дома си и предпочита да наблюдава с чайче в ръка как се сипе снега … или напротив – да се смее и да се весели, пързаляйки се по баирите с пълна сила. Обикновено децата са тези, които не биха пропуснали възможност за такава радост и понякога, ако не са те, някои възрастни така и няма да се сетят какво нещо е веселбата по навалялия сняг. Ниски цени на детски шейни – колко струва една шейна? В страниците на детски шейни на Магазинвелосипеди.com можете да се потопите в света на зимните играчки, атрибутите за шейни и многото видове шейни. Като се започне от пластмасови съоръжения, тип легенчета и се стигне до големите двуместни метални шейни, които издържат по двама човека и могат да бъдат едно истинско приключение в тандем, то изборът е наистина голям.

Ниски цени на детски шейни - колко струва една шейна

Едни от най-търсените шейни са класическите „Чук и гек“, които са здрави и удобни и се предлагат на цени от 9 до 99 лв. Освен това, за тези шейни можете да намерите и всички резервни части на добра цена. За ските на самата шейна, както за страничните, така и за централната, цената е 31 лв. за брой. На 31 лв. е и воланът на шейната, а резервната лапа, събираща волана и тръбите – цената е 39 лв. Металната тръба е на цена от 21 лв., а пластмасовата втулка над пружината, намираща се под волана, се предлага за 15 лв. Всички тези части се сменят рядко, имайки предвид здравината на самата шейна “ Чук и гек“, но все пак, след дълга употреба, може да се случи да се счупи нещо или да се износи и тогава, липсата на някаква част не е най-приятната изненада за децата. За това пък в онлайн каталога частите са налице.

Популярните в последните години детски шейни “ Big“, представляващи пластмасова лопата в удобна форма и дръжки, както и с въженце за теглене, са удобни и за малки и за големи деца. Освен това се предлагат за 21 лв. за шейна и то в различни цветове. Друг търсен модел е червената шейна с бяла седалка, която удивително напомня на шейната на дядо Коледа. Тя е с метална конструкция и е по-висока, като цената и е намалена и вече е само за 29 лв.

Защо да не направим всяка зима незабравима, като се огледаме къде какво можем да намерим, за да се забавляваме пълноценно от този дар, който имаме – снега. Както детски шейни, така и шейни за по-големи, включително шейни в тандем, можем да намерим веднага на Магазинвелосипеди.com на добри цени. Побързайте да си припомните онова отдавна забравено усещане за летене по склоновете с натрупалия мек сняг, сред смях и весели игри, излизайте навън, вземете си шейни.

News Reporter