СПА хотел Лъки Банско

Още със създаването си, Лъки Банско става най-модерният хотел от апартаментен тип в Банско, който умело съчетава в себе си предимствата на хотелско настаняване и удобството да разполагаш с всички екстри на изцяло оборудван апартамент или студио.

Апартхотелът притежава комфортни 115 студия и апартаменти , но има и разгърната хотелска инфраструктура с денонощна рецепция, лоби бар, класически ресторант, конферентни зали, детска стая и пълната гама допълнителни услуги, правещи ваканцията на гостите приятна и възстановяваща.

В годините, Лъки Банско СПА & Релакс да се развива и да търси своето достойно водещо място не само в Банско, но сред най-престижните луксозни хотели в България.

В рамките на няколко години хотелът се обнови коренно и вече разполага с: модерно лоби с бар, 3 ресторанта, 5 големи и по-малки конферентни зали, красив открит аква комплекс, ултра иновативен СПА център, ски гардероби, детски клуб, две изцяло оборудвани компютърни зони, гараж и два открити паркинга, открита детска площадка.

Стаите в хотела са тип студия или апартаменти, в които освен прекрасни условия за настаняване има и напълно оборудван кухненски бокс с керамични котлони, микровълнова фурна, абсорбатор, кафе машина, тостер, термокани, посуда за готвене, чинии и чаши, прибори за хранене.

Хотелският комплекс е целогодишен.

Подходящ е както за лични пътувания и почивки, така и за бизнес срещи, конференции и семинари.

Ценовата му политика е умерена и тук можете да си позволите една наистина звездна почивка на цени без конкуренция за качеството и обслужването, което получавате.

По всяко време на годината Лъки Банско има интересни пакетни оферти с преференциални предложения и актуални оферти към малки и големи по повод на различни празници, събития или сезони.

Лъки Банско е особено подходящ е за семейства с деца, защото тук малките палавници получават играчки, настаняват се безплатно с родителите си, имат детски басейни, кът, детегледачки и анимация. Това прави почивката на техните родители незабравима като удобство и време за себе си.

News Reporter