Съвети за безопасно пътуване до мечтаната СПА дестинация

Няма по-хубаво нещо от един релаксиращ и отпускащ масаж, от медитация на фона на спокойна, разтоварваща музика, от това да се потопите блажено в лековити извори, които да възстановят тялото и да направят кожата сияйна. Можете да се насладите на такова изживяване като организирате СПА почивка или СПА уикенд за вас, заедно с вашата половинка или за цялото семейство. Предложенията в България и в чужбина са много и разнообразни и си заслужават.

За да предприемете пътуване с автомобил до избраната от вас СПА дестинация, трябва колата да е в пълна изправност, шофьорът на превозното средство да е добре отпочинал, зареден с кафе и храна. Не трябва да е употребил алкохол или наркотични вещества, за да бъде безопасно пътуването. Ако все пак сте употребили алкохол,  трябва да изчакате действието да премине и чак тогава можете да се отправите на път. За да сте сигурни, че действието на алкохола е преминал, можете да направите проба с дрегер за алкохол от Alcotester.bg. И чак тогава да предприемете пътуването от и до мечтаната от вас СПА дестинация, особено ако вие сте шофьорът. Не рискувайте да шофирате в нетрезво състояние, защото последиците могат да бъдат фатални за вас и вашите спътници. Бъдете разумни и пътувайте безопасно!

Какво представляват дрегерите за алкохол? Според вида и предназначението си те са различни и биват: персонални дрегери – за шофьори преди да шофират, за личен контрол, ако работодателят извършва проверка на работното място, за лична проверка или проверка на човек с проблеми с алкохола; професионални дрегери – за проверка в работна среда на работници и служители, изискващо извършване на определени действия и работа с машини, където трезвеността е от изключително значение, шофьори или друг персонал, както и за проверка на постъпващи пациенти в лечебно заведение за установяване на алкохолната интоксикация; дрегер – имобилайзер, който блокира запалването на двигателя, като шофьорът дава проба и ако концентрацията на алкохола е в допустими граници, според изискванията, дрегерът освобождава блокирането на двигателя и шофьорът може да извършва възложените му работни задачи. За професионалните дрегери за алкохол се налага да минават редовна техническа проверка и калибриране на точността, като това зависи от модела, натоварването и законодателните наредби. Обикновено техническата проверка се извършва на всеки 6 или 12 месеца.

На българския пазар има различни фирми с такава и подобна насоченост, но предлагам да се доверите на професионалистите от Alcotester.bg, където се предлага дрегер за алкохол на марки, доказали се с качеството на предлагания асортимент в тази област. Освен дрегери за алкохол, Alcotester.bg е с богат опит в използването на тестове за наркотици. Като те определят наличието или липсата на наркотични субстанции в кръвта на човек, като при наличие отчитат положителност за кокаин, хероин, амфетамини, кодеин, морфин, метадон, маково семе, екстази и други. Предлага се и калибрация, както и нужните резервни части и аксесоари. Освен това се предоставя одит на ПВТР, процедури и протоколи за проверка на алкохол и наркотични субстанции, а ако нямате такива, ще ви помогнат при въвеждането им.

Alcotester.bg предлага качествени продукти за отчитане на наличие на алкохол, наркотици и опасни газове. Гарантират се точни измервания и стабилни резултати, чрез които да можете да реагирате навременно в определени ситуации, като предотвратите такива обстоятелства, каквито застрашават живота на хората и тяхното здраве. Доверете се на професионална консултация и коректно отношение от специалистите за подходящите за вас дрегери за алкохол и наркотици.

Употребата на алкохол и наркотици при шофиране, извършване на дейности с машини, дори провокативна комуникация с хора и други дейности, може да доведе до неприятни ситуации и непоправими последствия. Избягвайте употребата на алкохол в големи количества и наркотични субстанции, ако уважавате себе си, своето здраве и цените живота си и живота на заобикалящите ви хора.

Бъдете разумни, с пожелания за прекрасна релаксираща СПА почивка!

News Reporter