Топ дестинации, които да посетим през есента   

 

Краят на лятото съвсем не означава край на забавлението. Някои хора дори смятат, че имено есента е най-добрият сезон за пътуване. Красота, прохлада, комфорт… Какво повече?

Споделяме с вас някои от най-страхотните Grabo почивки за есенния период.

Мюнхен, Германия: Октоберфест

Както може би знаете, оригиналният мюнхенски Октоберфест се провежда от края на месец септември до началото на октомври. Той посреща милиони хора и много бира от цял ​​свят.

Това е най-големият фолклорен фестивал в света. Музиката, костюмите, храната и бирата си заслужават!

ABC на Карибите

Островите ABC – Аруба, Бонер и Кюрасао – са близо до Южна Америка и са на границата или извън това, което се счита за пояса на ураганите.

Аруба има сух климат, идеален за сърф. Бонер е идеален за гмуркане. А Кюрасао има спокойна атмосфера и ароматна кухня. Всички те са колонизирани от холандците.

Уверяваме ви, че пясъчните плажове на Карибите и чистите, сини води могат да направят другите острови да изглеждат почти мрачни в сравнение с тях. Едва ли ще искате да си тръгнете от там!

Москва, Русия

Помислете за пътуване до Москва, която има някои неочаквано хубави места за есенни разходки. Редица бивши кралски имения са превърнати в големи обществени паркове.

Така например, притежаван някога от Екатерина Велика, парк Царицино се слави с превъзходни цветове и краски. Коломенское, имение от 390 хектара на брега на река Москва, е друго несравнимо място.

Мелбърн, Австралия

Мелбърн редовно попада в класациите за най-добрите за живеене градове в света, а неговата културна и развлекателна сцена е една от причините хората да обичат да бъдат там.

Едно от най-големите събития в града се случва през пролетта в страната. Това е Купата на Мелбърн, най-престижното конно състезание в Австралия. То се провежда през първия вторник на ноември.

Но дори и да пропуснете състезанието, можете да се насладите на всички други страхотни места в града.

Е, стегнахте ли багажа?

 

News Reporter